Restauratie

Showcase Restauratie

In Haarlem en Amsterdam is Jaap Overdevest Aanneming & Realisering uw ideale partner als het gaat om restauraties. Ons motto: "Behouden gaat voor vernieuwen!"

Van oudsher (lees: van huis uit) is Jaap Overdevest Aanneming & Realisering gespecialiseerd in restauratiewerkzaamheden. Onze ervaring betreffende restauraties van stadsmonumenten gaat dan ook het verst terug! We werken samen met gemeentes, met de monumentenwacht, met de rijksdienst voor monumentenzorg en met het nationaal restauratiefonds. Voor uw restauratiewerkzaamheden bent u bij Jaap Overdevest Aanneming & Realisering in Haarlem en omstreken dan ook aan het juiste adres!

Haarlem en Amsterdam
Wij hebben specifieke ervaring met het restaureren van monumentale panden in Haarlem en Amsterdam. Jaap Overdevest Aanneming & Realisering kan tijdens de restauratie optreden als hoofdaannemer. Dat betekent dat we alles regelen rondom de restauratie, waardoor u met slechts één partij contact onderhoudt. U heeft dus minimale zorgen en Jaap Overdevest Aanneming & Realisering zorgt er voor dat de zaken zo soepel en zo efficiënt mogelijk zullen verlopen.

Passende en scherpe offerte
Omdat wij uitermate bekend zijn met zowel kleinschalige als grootschalige restauraties, kunnen we altijd een passende en scherpe offerte uitbrengen.